Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Asszisztensek
Pest megye » Üllő
Czakó Erika
Czakó Erika

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus - Üllő, Kossuth Lajos u. 22.

Nagyon szeretek itt dolgozni, a rendelő a második otthonommá, a kollégák és a páciensek pedig családtagjaimmá váltak. Az itt töltött sok év alatt gyakorlatot szereztem a felnőtt és gyermekfogászat területén és belekóstoltam a szájsebészeti és fogszabályozási ellátásba is.

Pest megye » Érd - Budai út
Szabó Erika
Szabó Erika

Fogászati asszisztens - Érd, Budai út 3. Fsz. 2.

A 30 év alatt, amióta fogászati asszisztensként dolgozom, mindig kerestem a szakmai fejlődés és a kihívások lehetőségét. 2015-ben csatlakoztam a Jenei fogászat csapatához. Döntésemet nem bántam meg, hiszen minden nap új és izgalmas feladatokkal nézek szembe. Bátran állíthatom, hogy ez a számomra megfelelő munkahely. Remélem sokáig tudom segíteni orvosainkat és ezáltal vehetek részt a páciensek gyógyításában, hogy elégedetten távozzanak a rendelőnkből.

Pest megye » Dentálhigiénia - Érd, Budai
Rubányi Anna
Rubányi Anna

Vezető asszisztens, dentálhigiénikus - Érd, Budai út 3. Fsz. 2.

A Jenei Fogászati rendelő vezető asszisztenseként és klinikai fogászati higiénikusaként örömmel végzem a mindennapi dentálhigiénikusi feladatokat fogorvosaink mellett, akikkel egy csapatként szépítjük meg pácienseink mosolyát. Nagyszerű érzés részese lenni a folyamatnak, amely során pácienseink visszakapják önbizalmukat, és a fogászati kezelés végeztével ismét magabiztosan, boldogan mosolyogva lépnek ki a fogorvosi rendelő ajtaján.

Pest megye » Érd, Felső utca
Bukóczki Anikó
Bukóczki Anikó

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus - Érd, Felső u. 39-41.

2009 óta dolgozom fogászati asszisztensként. 2010-ben szereztem fogászati asszisztensi, majd 2011-ben klinikai fogászati higiénikus képesítést. Szeretek emberekkel foglalkozni, mosolyogni, az asszisztensi munkát hivatásnak tekintem. Igyekszem a legtöbbet nyújtani, úgy végezni a munkámat, hogy a páciens helyében én is szívesen üljek a fogorvosi székbe. Fontosnak tartom a higiéniát, a precizitást, az orvossal való összehangolt munkát, és a páciensekkel való kommunikációt.

 

Pest megye » Érd, Felső utca - Dr. Khazaeiheravi
Szeder Krisztina
Szeder Krisztina

Fogászati asszisztens - Érd, Felső u. 39-41.

Budapesten a Szentágothai János Egészségügyi Szakközép és Szakiskolában végeztem fogászati asszisztens, majd Klinikai fogászati higiénikusként. 24 évvel ezelőtt „szerettem bele” a fogászati szakmába. Azóta konzerváló fogászaton és felnőtt-gyermek fogszabályzáson segítem az orvosok munkáját. Dentálhigiénikusként nagyon fontos számomra a páciensek rendszeres és helyes szájhigiéniára való biztatása. Folyamatosan felhívom figyelmüket a megelőzés fontosságára.

Felemelő érzés egy őszinte ölelés, ill. egy számomra elkészített rajz.

Pest megye » Ócsa
Fejér megye » Baracs
Fejér megye » Mezőfalva
Zentainé Pap Erika
Zentainé Pap Erika

Fogászati asszisztens - Mezőfalva, Semmelweis u. 1.

16 éve dolgozom fogászati asszisztensként. Legjobb tudásommal igyekszem segíteni az orvosok munkáját. A fogászati kezelések során fontos számomra az odafigyelés, empátia, egy-egy kedves szó, egy mosoly. Ezzel szeretnék segíteni a pácienseknek oldani a félelmet, szorongást, mely sokaknál a legkisebb beavatkozásnál is jelentkezik.

Örömmel tölt el, hogy egy magasan képzett, vidám, kedves csapat tagja lehetek.

Fejér megye » Pázmánd
Fejér megye » Ráckeresztúr
Petrik Tiborné Mária
Petrik Tiborné Mária

Fogászati asszisztens - Ráckeresztúr, Petőfi Sándor u. 7.

Már 24 éve dolgozom fogászati asszisztensként. Ráckeresztúron kezdtük az akkor újonnaninduló fogászati rendeléssel. Kisebb kitérők után visszatérhetek Keresztúrra a Jenei fogászat dinamikus, magasan képzett csapatának köszönhetően. Nagy öröm ez nekem és környezetemnek is, hogy azt csinálhatom amit szeretek és ott ahol legjobban érzem magam.

Fejér megye » Sárosd - Hantos
Fejér megye » Előszállás
Budapest 17. kerület » Gyerekfogászat
Benke Tímea
Benke Tímea

Közel 10 éve dolgozom a fogászat különböző területein. 1 éve a gyermekfogászaton. Régóta vágytam, hogy gyerekek mellett dolgozhassam, örülök, hogy ide húzott a szívem, és ebben a nagyon jó kis csapatban dolgozhatom. Jó érzéssel tölt el, ha a szorongást fel tudom oldani, és vidáman távoznak a rendelőből, nem marad meg rossz élményként a kezelés. Fontosnak tartom, hogy  a beavatkozás mellett, a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektessünk.

A szabadidőmet a legjobban a családommal, és két lányommal szeretem eltölteni.

Kazay Renáta
Kazay Renáta

A fogtechnikus iskolát 2011-ben fejeztem be, majd protetikai és fémlemezes munkákkal foglalkoztam. Később egy budapesti röntgencentrumban tanulhattam meg a különböző CT-k, illetve röntgenfelvételek elkészítését.

Itt a gyermekfogászaton célunk a szakszerű ellátás, barátságos környezetben. Igyekszünk bizalmi kapcsolatot kialakítani a legkisebb pácienseinkkel és szüleikkel is, hogy jó élmény lehessen a nálunk történő kezelés.

Kertész Éva
Kertész Éva

18 éve dolgozom fogászati asszisztensként a gyermekfogászat területén és a felnőtt fogászatban is több éves tapasztalatot szereztem. Az évek során lehetőségem nyílt a fogászatban továbbfejlődésre is kiváló szakemberek mellett.

A 17.kerület gyermekfogászatán kezdtem és nőttem fel mint asszisztens. Második otthonommá vált a sok év alatt. Most már a Jenei Fogászat magas színvonalú irányításával működik tovább. A munkám a hivatásom, szeretek gyerekekkel foglalkozni. Fontos számomra a gyerekek félelmét feloldani szeretettel és empátiával. Nagy ajándék számomra, hogy még nagyobb örömmel járok dolgozni mióta a Jenei fogászat csapatában dolgozhatom.   

Marosi Zoltánné Melinda
Marosi Zoltánné Melinda

2013-óta dolgozom fogászati asszisztensként, előtte 24-évig úszó oktató és úszómesterként dolgoztam, amit jelenleg is kamatoztatni tudok. Nagy tapasztalatom van a gyermekek lelki világában és a hozzájuk tartozó óvó szülői lelkek kezelésében. A szakmát az ország egyik legjobb endodontusánál tanultam, majd szájsebész specialistánál fejlesztettem szakmai tudásomat.

Örülök,hogy ilyen fiatal ambiciozus csapattal dolgozhatok. Fő célunk: a felnövekvő generáció otthonosan érezze magát a fogászati rendelőben, hogy megfelelő tudással rendelkezzen a fogászati kezelésekről, betegségek megelőzéséről és az egészséges szájhigiénia megtartásáról. Bizalommal forduljon a rendelőnkben dolgozókhoz a legkisebb panasz esetén.

Budapest 17. kerület » Fogszabályozás
Budapest 15. kerület » Felnőtt fogászat