Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Fogorvosoknak

A fogorvosi szakma szépsége meglehetősen egyedülálló és különleges a benne dolgozó szakorvosok és asszisztensek számára egyaránt. Sokféle helyzetet kell kezelniük és olyan megoldást találni a problémák orvoslására, amely mind a páciens, mind az orvosa számára kielégítő lehet.

Egy fogorvosi rendelőt és a benne dolgozó munkatársakat irányítani, közel sem okoz olyan erőfeszítéseket, mint amelyet megkövetel a működtetést végző szervezet számára. Nagyon sok jogszabályt kell ahhoz ismerni, hogy a rendelő működése zavartalan legyen. Folyamatosan változtatni kell a szervezet belső struktúráját, valamint ismerni azon üzleti és engedélyeztetési folyamatokat, amelyek a jobb működést biztosítják a vállalkozásuknak.

A működtetéssel járó terhekkel a legtöbb fogorvos csak nagy nehézségek árán tud megbirkózni – szerencsés esetben sikerül -, amely a munka, valamint a szellemi és fizikai teljesítőképességüket nagyban próbára teszi.

A „Jenei fogászat” egy olyan brandet és szakmai hátteret biztosít - Dr. Jenei András személyében – minden partnerünk számára, amely hitelt érdemlő módon bizonyította az eddigi munkássága során, hogy rendelkezik mindazon jogosítványokkal, amely segítségével le tudja venni az Ön válláról is a működtetéssel járó felelősséget és gondokat.

Önnek nincs más dolga - a velünk kötött partnerség folyamán, - mint átadni magát a szakma szépségének és a páciensek kérésének, a többit pedig bízza ránk.

Amennyiben érdekli, hogy mit kínál Önnek a Jenei Fogászat, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és írjon részünkre. Levelére rövid időn belül válaszolunk.

Kérdése van? Vagy időpontot szeretne?
Név*:
Tel.*:
E-mail cím*:
Orvosi pecsétszám:
Praxis helye*:
Páciens létszám:
Megjegyzés:
(amennyiben további információt/kérdést szeretne velünk megosztani, itt megteheti)
Ellenőrző kód: