Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Orvos csapat
Pest megye » Üllő
Dr. Jenei András
Dr. Jenei András

Főorvos, ügyvezető igazgató

Hét éves lehettem, amikor először jártam Édesapám fogorvosi rendelőjében, szentély volt számomra. Vonzott a tökéletes precíz munka, szigorú és fáradhatatlan munkabírás, amit láthattam és amivel a szakmát tanította nekem. A tudás és a tekintély tisztelete vezetett erre a hivatásra. A művészet, ami megfogott és a szakmám örök út…

Dr. Novák Zsófia
Dr. Novák Zsófia

2016-ban vègeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudomànyi Karàn. Dr. Jenei Andràs főorvos ùr az egyetem alatt vàlt a mentorommà ès azòta is biztosìtja a folyamatos fejlődès lehetősègèt, hogy a fogorvoslàs ne vesszen bele a napi rutin hètköznapjaiba. Hivatásom gyakorlàsa során arra törekszem, hogy a hozzám forduló fiatalabb ès idősebb páciensek is félelem nélkül, a körülményekhez képest kellemesen érezzék magukat a kezelések alatt ès mindemellett kitűnő ellátásban részesüljenek! Különös figyelmet szentelek az úgynevezett rizikópácienseknek, szisztèmàs betegsègben szenvedőknek (szívbetegek, várandós-, szoptatós kismamák, cukorbetegek, több szervi betegségben szenvedők), hogy a lehető legkörültekintőbb ellàtàst kapjàk.

 

Pest megye » Érd - Budai út
Dr. Darvas Julianna
Dr. Darvas Julianna

Fogorvos - Érd, Budai út 3. Fsz. 2.

Régi motorosnak számítok a fogászatban, amely időszak alatt nagyon sok pozitív tapasztalatra tettem szert. Hosszú ideig részt vettem a fogorvostan hallgatók képzésében. Örülök, hogy fiatal és fiatalos kollégák vesznek körül, akikkel kölcsönösen megoszthatjuk egymás tapasztalatait, amelyből kölcsönösen tanul mindenki.

 

Pest megye » Érd, Felső utca
Dr. Darvas Julianna
Dr. Darvas Julianna

Fogorvos - Érd, Budai út 3. Fsz. 2.

Régi motorosnak számítok a fogászatban, amely időszak alatt nagyon sok pozitív tapasztalatra tettem szert. Hosszú ideig részt vettem a fogorvostan hallgatók képzésében. Örülök, hogy fiatal és fiatalos kollégák vesznek körül, akikkel kölcsönösen megoszthatjuk egymás tapasztalatait, amelyből kölcsönösen tanul mindenki

Nincs kép
Dr. Filó Eszter

Fogorvos - Érd, Budai út 3. Fsz. 2. és Felső u. 39.

Kisgyerekkorom óta fogorvos szerettem volna lenni. Nagyon örülök, hogy ez az álmom teljesült és segíthetek az embereknek. Minden páciensemhez van egy kedves szavam vagy éppen egy mosolyom, mert hiszem, hogy ezek az apróságok jobbá teszik a napunkat és a körülöttünk lévő emberek életét. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is a pácienseim között üdvözölhetem.

Pest megye » Érd, Felső utca - Dr. Khazaeiheravi
Dr. Khazaeiheravi Behnam
Dr. Khazaeiheravi Behnam

Fogorvos - Érd, Felső u. 39.

2014-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen (DOTE) és szerencsére rövid időn belül lehetőséget is kaptam Dr. Jenei András főorvos úrnál, hogy tudásomat gyarapíthassam. Sok érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb az itt eltöltött időszakban és nagyon bizakodóan állok a jövő előtt. Nagyon sokat dolgozok, de a munka mellett mindig tudok időt szakítani az olvasásra, a zenehallgatásra, amely teljesen kikapcsol, valamint a kosárlabdázásra is.

Beszélt nyelvek: magyar, fárszi, angol, azeri, török, román

Pest megye » Ócsa
Dr. Berkics Andrea
Dr. Berkics Andrea

Fogorvos - Ócsa, Szabadság tér 4.

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben. Munkám során mindig arra törekszem, hogy a hozzám forduló páciensek kitűnő ellátásban részesüljenek, mindemellett félelem nélkül, körülményekhez képest kellemesen érezzék magukat a kezelések alatt. Mindig ügyelek arra, hogy mind a kisebb, mind a nagyobb fogászati beavatkozások fájdalom nélkül történjenek. Szeretem a hivatásomat, örömmel végzem azt, éppen ezért nagyon lényeges számomra a folyamatos szakmai fejlődés.

Fejér megye » Baracs
Fejér megye » Mezőfalva
Fejér megye » Pázmánd
Dr. Deák Tamás
Dr. Deák Tamás

Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Karán végeztem. 2017 januárjában ismerkedtem meg a Jenei Fogászattal, majd március első napjától a fogorvosi csapat sorában végzem tevékenységemet. Célom a folyamatos szakmai fejlődés. Arra törekszem, hogy minden páciens megfelelő szakellátásban részesüljön és bizalommal térjen vissza rendeléseimre.

 

Fejér megye » Ráckeresztúr
Fejér megye » Sárosd - Hantos
Dr. Deák Tamás
Dr. Deák Tamás

Fogorvos - Mezőfalva, Semmelweis u. 1.

Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Karán végeztem. 2017 januárjában ismerkedtem meg a Jenei Fogászattal, majd március első napjától a fogorvosi csapat sorában végzem tevékenységemet. Célom a folyamatos szakmai fejlődés. Arra törekszem, hogy minden páciens megfelelő szakellátásban részesüljön és bizalommal térjen vissza rendeléseimre.

Fejér megye » Előszállás
Budapest 17. kerület » Fogászati-, és röntgen centrum (magánrendelő)
Budapest 17. kerület » Gyerekfogászat
Dr. Géresi Hajnalka
Dr. Géresi Hajnalka

Fogorvosi diplomámat 2015-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, cum laude (dicsérettel) minősítéssel. Fogorvosként igyekszem mindig a legmagasabb szakmai színvonalon ellátni pácienseimet, emellett azonban fontosnak tartom, hogy a kezelések kellemes légkörben félelem és fájdalommentesen történjenek. A kezeléseket mindig részletesen átbeszélem betegeimmel és a kezelési tervet a páciens igényeihez, kívánságaihoz igazodva a szakmai követelmények betartásával állítom fel. Számomra az a legnagyobb öröm, amikor a pácienseim az áhított mosollyal, szép és egészséges fogakkal távoznak a rendelőből. Rendkívül fontosnak tartom a prevenciót, mind a megelőzés szintjén, mind a kialakult elváltozások mihamarabbi észlelésének és kezelésének szintjén. A kezelésre szoruló gyermekekhez próbálok mindig nagyon barátságosan közelíteni. Továbbá nagyon érdekel az esztétikai fogászat, élethű tömések, fogpótlások készítése, valamint a rendelői fogfehérítés is. 

Dr. Jodairi Alafkar Lida
Dr. Jodairi Alafkar Lida

A fogorvos diplomámat 2015-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és jelenleg fogorvosként dolgozom a Jenei Fogászaton. Egészen gyerekkorom óta fogorvos szerettem volna lenni. Ez volt az álmom. Magyarországra jöttem tanulni, amely azóta az eddigi életem legjobb döntésének bizonyult. Az ország, az emberek és a kultúra mind mind nagyon szép és örülök, hogy részese lehetek én is. Rendkívül türelmes ember vagyok és minden részletre törekszem odafigyelni. Jó csapatjátékos vagyok. Szeretek segíteni az embereknek és mosolyogni látni őket örömmel tölt el, tudva hogy az én érdemem is, ezáltal visszaadhatok valamit a társadalomnak. Büszkeséggel tölt el a kezeléseim eredménye és célja, hogy a legmagasabb szintű fogászati gondoskodást nyújtsak nyugodt és barátságos környezetben.

Dr. Kiss Eszter
Dr. Kiss Eszter

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért örültem, mikor a Jenei fogászat fiatal csapatába kerülhettem. A munkám során mindig arra törekszem, hogy a gyerekek szorongása oldódjon a rendelőben és a lehető leghamarabb elfelejtsék, hogy egy fogászati székben ülnek. Nagyon igyekszem, hogy az általam végzett kezelések alatt minél oldottabb legyen a hangulat, a beavatkozások pedig fájdalommentesek legyenek. Minden páciensemhez van egy kedves szavam vagy mosolyom. Tapasztalataim szerint ezek az apróságoknak vélt dolgok segítenek abban, hogy a gyermekek a legjobb élményekkel hagyják el a rendelőt. Munkámat mindig a legnagyobb precizitással végzem, a tökéletességre törekedve. Szeretem a hivatásom és boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok nap mint nap ami egyben a hobbim is.

Budapest 17. kerület » Fogszabályozás
Budapest 15. kerület » Felnőtt fogászat