Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Dentálhigiénikus
Cím: 1173 Budapest Ferihegyi út 81.
Mobilszám: +36 20 328 8881
Email cím: info@protectdental.hu
GPS koordináták: Szé: 47.48105284360853, H: 19.257008135318756
Dentálhigiénikus
Nagyobb képért kattintson a fotóra! Nagyobb képért kattintson a fotóra! Nagyobb képért kattintson a fotóra! Nagyobb képért kattintson a fotóra!

Bemutatkozás

Pontosan mi a feladata egy dentálhigiénikusnak?

Első és legfontosabb feladata az, hogy megtanítsa, a páciensnek hogyan mosson helyesen fogat, illetve személyre szabottan megmutatja és elmagyarázza milyen egyéb technikák és, eszközök szükségesek a fogak és fogközök épen tartásához. Ide tartozik annak bemutatása, mire jó a fogselyem és a fogköztisztító kefe, illetve azokat hogyan kell szakszerűen használni, hogy minél hatékonyabb eredményt érjünk el. Mindezek mellett motiválja is a helyes technika elsajátítására a pácienst, például plakkfestő tabletta használatával. Ez egy olyan anyagot tartalmaz, amely a fogakon maradt lepedéket színezi csak el, így ellenőrizhető a fogmosás hatékonysága, valamint nagyon jól jelzi, mely területekre kell nagyobb gondot fordítani.

Gyakran előfordul, hogy a fogkő szinte csak az ínyszél alatt van és viselője nem is tud létéről, legfeljebb szájszag, alkalmankénti vérzés, vándorló, bizonytalan fájdalom, érzékenység hívja fel a figyelmet arra, hogy valami nincs egészen rendben. Dentalhigiénikusunk ezért nem csak az ordító, alsó metszőkön felhalmozódó fogkövet szedi le, hanem végigtisztítja az összes alsó-felső fogsor minden felszínét. A rutin ultrahangos fogkőeltávolítást a felszínek polírozásával fejezik be, mert a teljesen sima felszínekre nehezebben rakódik vissza a fogkő.

Minden íny, amelyet fogkő, vagy lepedék irritál, gyulladt, duzzadt, esetleg vérzik is. Egy korrekt fogkőleszedés után az íny újra egészséges és feszes lesz.

 

A Jenei Fogászat 1997-ben kezdte meg működését. Rendelőink száma, fogorvosi csapatunk azóta is folyamatosan bővül. Hiszen sokéves tapasztalatunkat, a fogorvosi szakma iránti magas szakmai elhivatottságunkat, valamint magas színvonalú, minőségi szolgáltatásainkat egyre többen elismerik.

„Tradicionális minőség a mindennapokban.”

Rendelőink mindenkit szeretettel várnak, akik egy magánrendelő családias kényelmét és szolgáltatásait kívánja igénybe venni akár az Országos Egészségpénztár által finanszírozott (tb), akár magánrendelés (önfinanszírozás) kapcsán. Alapvető elvünk, hogy nincs különbség pácienseink között, minden betegünk ugyanolyan fontos számunkra, akiknek a tudásunk legjavát kívánjuk átadni.

Rendelőinkben innovatív, modern fogorvosi eszközöket és a legkorszerűbb, kiváló minőségű, nemzetközileg elismert gyártóktól származó anyagokat alkalmazunk. A rendelőinkben és az ügyfélváróinkban minden a betegek kényelmét szolgálja. Előzetes telefonos bejelentkezés esetén minimális a várakozási idő. A rendelők hangulata, orvosai és asszisztensei rendkívül barátságosak, segítőkészek.

Orvosaink és asszisztenseink tudása a legmagasabb követelményeknek is megfelelő, a fájdalommentes fogászat iránt elkötelezett szakemberek, akik valamennyi fogászati problémára megoldást nyújtanak és mindig arra törekednek, hogy ne csak a tüneteket kezeljék, hanem a problémákat gyorsan és hatékonyan szüntessék meg.

Munkatársaink számára fontos a szakmai megújulás. Szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol új, még hatékonyabb technikákkal ismerkednek meg.

Pácienseinkkel hosszú távú, hatékony együttműködésre törekszünk. Kéréseiket, panaszaikat mindig figyelemmel kísérjük, ezáltal a legmegfelelőbb fogászati ellátásban részesülhetnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, valamint a kezelésekkel kapcsolatos részletes, érthető tájékoztatásra. Fontosnak tartjuk, hogy a pácienseink mindig pontosan tudják, milyen beavatkozásra lesz szükség a kezelés során az egészséges, és szép mosoly elérése érdekében.

Szolgáltatásaink:

  • dentális plakk és fogkőeltávolítás
  • polírozás homokfúvással,
  • szájhigiéniai tanácsadás
  • amerikai típusú plazmalámpás fogfehérítés
  • időpont egyeztetés telefonon és e-mailen is lehetséges.
Kérdése van? Vagy időpontot szeretne?
Rendelő:
Név*:
Tel.*:
E-mail cím*:
Üzenet:
Ellenőrző kód: