Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Asszisztensek
Budapest 17. kerület » Gyerekfogászat
Benke Tímea
Benke Tímea

Közel 10 éve dolgozom a fogászat különböző területein. 1 éve a gyermekfogászaton. Régóta vágytam, hogy gyerekek mellett dolgozhassam, örülök, hogy ide húzott a szívem, és ebben a nagyon jó kis csapatban dolgozhatom. Jó érzéssel tölt el, ha a szorongást fel tudom oldani, és vidáman távoznak a rendelőből, nem marad meg rossz élményként a kezelés. Fontosnak tartom, hogy  a beavatkozás mellett, a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektessünk.

A szabadidőmet a legjobban a családommal, és két lányommal szeretem eltölteni.

Kazay Renáta
Kazay Renáta

A fogtechnikus iskolát 2011-ben fejeztem be, majd protetikai és fémlemezes munkákkal foglalkoztam. Később egy budapesti röntgencentrumban tanulhattam meg a különböző CT-k, illetve röntgenfelvételek elkészítését.

Itt a gyermekfogászaton célunk a szakszerű ellátás, barátságos környezetben. Igyekszünk bizalmi kapcsolatot kialakítani a legkisebb pácienseinkkel és szüleikkel is, hogy jó élmény lehessen a nálunk történő kezelés.

Kertész Éva
Kertész Éva

18 éve dolgozom fogászati asszisztensként a gyermekfogászat területén és a felnőtt fogászatban is több éves tapasztalatot szereztem. Az évek során lehetőségem nyílt a fogászatban továbbfejlődésre is kiváló szakemberek mellett.

A 17.kerület gyermekfogászatán kezdtem és nőttem fel mint asszisztens. Második otthonommá vált a sok év alatt. Most már a Jenei Fogászat magas színvonalú irányításával működik tovább. A munkám a hivatásom, szeretek gyerekekkel foglalkozni. Fontos számomra a gyerekek félelmét feloldani szeretettel és empátiával. Nagy ajándék számomra, hogy még nagyobb örömmel járok dolgozni mióta a Jenei fogászat csapatában dolgozhatom.   

Marosi Zoltánné Melinda
Marosi Zoltánné Melinda

2013-óta dolgozom fogászati asszisztensként, előtte 24-évig úszó oktató és úszómesterként dolgoztam, amit jelenleg is kamatoztatni tudok. Nagy tapasztalatom van a gyermekek lelki világában és a hozzájuk tartozó óvó szülői lelkek kezelésében. A szakmát az ország egyik legjobb endodontusánál tanultam, majd szájsebész specialistánál fejlesztettem szakmai tudásomat.

Örülök,hogy ilyen fiatal ambiciozus csapattal dolgozhatok. Fő célunk: a felnövekvő generáció otthonosan érezze magát a fogászati rendelőben, hogy megfelelő tudással rendelkezzen a fogászati kezelésekről, betegségek megelőzéséről és az egészséges szájhigiénia megtartásáról. Bizalommal forduljon a rendelőnkben dolgozókhoz a legkisebb panasz esetén.

Budapest 17. kerület » Fogszabályozás
Budapest 15. kerület » Felnőtt fogászat