Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Orvos csapat
Budapest 17. kerület » Fogászati-, és röntgen centrum (magánrendelő)
Budapest 17. kerület » Gyerekfogászat
Dr. Géresi Hajnalka
Dr. Géresi Hajnalka

Fogorvosi diplomámat 2015-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, cum laude (dicsérettel) minősítéssel. Fogorvosként igyekszem mindig a legmagasabb szakmai színvonalon ellátni pácienseimet, emellett azonban fontosnak tartom, hogy a kezelések kellemes légkörben félelem és fájdalommentesen történjenek. A kezeléseket mindig részletesen átbeszélem betegeimmel és a kezelési tervet a páciens igényeihez, kívánságaihoz igazodva a szakmai követelmények betartásával állítom fel. Számomra az a legnagyobb öröm, amikor a pácienseim az áhított mosollyal, szép és egészséges fogakkal távoznak a rendelőből. Rendkívül fontosnak tartom a prevenciót, mind a megelőzés szintjén, mind a kialakult elváltozások mihamarabbi észlelésének és kezelésének szintjén. A kezelésre szoruló gyermekekhez próbálok mindig nagyon barátságosan közelíteni. Továbbá nagyon érdekel az esztétikai fogászat, élethű tömések, fogpótlások készítése, valamint a rendelői fogfehérítés is. 

Dr. Jodairi Alafkar Lida
Dr. Jodairi Alafkar Lida

A fogorvos diplomámat 2015-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és jelenleg fogorvosként dolgozom a Jenei Fogászaton. Egészen gyerekkorom óta fogorvos szerettem volna lenni. Ez volt az álmom. Magyarországra jöttem tanulni, amely azóta az eddigi életem legjobb döntésének bizonyult. Az ország, az emberek és a kultúra mind mind nagyon szép és örülök, hogy részese lehetek én is. Rendkívül türelmes ember vagyok és minden részletre törekszem odafigyelni. Jó csapatjátékos vagyok. Szeretek segíteni az embereknek és mosolyogni látni őket örömmel tölt el, tudva hogy az én érdemem is, ezáltal visszaadhatok valamit a társadalomnak. Büszkeséggel tölt el a kezeléseim eredménye és célja, hogy a legmagasabb szintű fogászati gondoskodást nyújtsak nyugodt és barátságos környezetben.

Dr. Kiss Eszter
Dr. Kiss Eszter

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért örültem, mikor a Jenei fogászat fiatal csapatába kerülhettem. A munkám során mindig arra törekszem, hogy a gyerekek szorongása oldódjon a rendelőben és a lehető leghamarabb elfelejtsék, hogy egy fogászati székben ülnek. Nagyon igyekszem, hogy az általam végzett kezelések alatt minél oldottabb legyen a hangulat, a beavatkozások pedig fájdalommentesek legyenek. Minden páciensemhez van egy kedves szavam vagy mosolyom. Tapasztalataim szerint ezek az apróságoknak vélt dolgok segítenek abban, hogy a gyermekek a legjobb élményekkel hagyják el a rendelőt. Munkámat mindig a legnagyobb precizitással végzem, a tökéletességre törekedve. Szeretem a hivatásom és boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok nap mint nap ami egyben a hobbim is.

Budapest 17. kerület » Fogszabályozás
Budapest 15. kerület » Felnőtt fogászat