Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Rezidens képzés

A Jenei Fogászat 2012-ben vált akkreditált konzerválófogászat és fogpótlástan szakképzőhellyé és képez rezidenseket az üllői telephelyén. Jelenleg 2 fő rezidensünk van, akik a Szép és Ép Fog Kft.-n belül, - annak alkalmazottjaiként - dolgoznak.

A fogorvosok szakképzése az 1999 óta hatályos rendszer szerint decentralizált módon, a négy orvosegyetemhez csatoltan történik. Rendelőnk a Semmelweis Egyetemhez tartozik.

A szakképzés kizárólag akkreditált szakképzőhelyen történhet, az akkreditációt az egyetemek végzik az 122/2009. (VI. 12.) Korm. rendeletben szerepeltetett szempontrendszer alapján. Az éves keretszámokat az Emberi  Erőforrások Minisztériuma határozza meg, a régiós igények figyelembevételével.

A szakképzési rendszerbe jelentkezőket pontszámítás alapján rangsorolják: a graduális képzésből a szigorlati eredmények átlaga, meghatározott szakma specifikus tantárgyak vizsga eredménye, mint hozott pont, a különféle tudományos és nyelvvizsga teljesítések, mint többletpont, valamint a személyes meghallgatás során kialakított pontérték adódik össze. A sikertelenül, vagy meg nem pályázott helyek feltöltése érdekében az egyetem ismételt pályázatot írhat ki.

A szakképzésbe bármely szakterületen költségtérítéses formába is be lehet kapcsolódni, melynek díjtételét minden esetben az egyetem határozhatja meg.

Üllői rendelőnkben költségtérítés formában zajlik a képzés, amelynek ideje 3 év.

Dr. Jenei András a rezidensek mentora, több éve foglalkozik az ifjú elmék csiszolásával. A megtartó fogászat és fogpótlástan mellett a szájsebészet területén is nagyon jártas mentortól minden rezidens sokat tanulhat. Rezidens programunkban biztosítjuk a szakorvosjelöltek folyamatos szakorvosi felügyeletét. Ha nálunk lesz rezidens, lehetősége nyílik orvosértekezletek során a több területen is jártas, sok tapasztalattal rendelkező segítőkész kollégákkal való konzultálásra.

Rendelőinkben a legmodernebb eszközök és anyagokkal ismerkedhet meg!

Ha tanulni, fejlődni tapasztalni akar, akkor nálunk van a helye!

Kérdése van? Vagy időpontot szeretne?
Név*:
Tel.*:
E-mail cím*:
Megjegyzés:
(amennyiben további információt/kérdést szeretne velünk megosztani, itt megteheti)
Ellenőrző kód: