Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Filozófia

Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy pácienseink panaszait, kéréseit figyelemmel kísérjük, igényeit felismerjük és problémájukat megoldjuk. Célunk nem csupán az, hogy a pácienseink panaszait kezeljük, hanem ezen túlmenően az elismerésüket és támogatásukat is szeretnénk elnyerni.

Együtt lélegezni, együtt élni, és előre látni a fogászati piacon történő változásokat. A folytonos és hatékony piackutatás a jövőnk záloga, hiszen csak így tudjuk meg pácienseink igényeit, valamint megvalósítani azt, hogy szolgáltatásaink minél pontosabban igazodjanak elvárásaihoz. Hosszú távon ez az egyetlen út, amelyben hiszünk, és amely nem csak fennmaradásunkat, hanem fejlődésünket is szolgálja.

A jelmondatunk „tradicionális minőség a mindennapokban” is azt hivatott kifejezni, hogy a szaktudás, a szakmai elhivatottság, a sok éves tapasztalat, a profi szellemiség és a minőségi szolgáltatások mindenki számára elérhetőek, legyen szó OEP-es vagy éppen magán finanszírozású páciensről. Ugyanezek a minőségi elvárások érvényesülnek a szervezetben is a cégvezetéstől kezdve, az orvosokon ár egészen az asszisztensek munkájáig.

Orvosainkat, asszisztenseinek, sőt még a céget vezető és irányító munkatársakat is folyamatosan képezzük, hogy gyorsan tudjunk reagálni a piaci igények mind növekvő elvárásaira.

Rendelőinket a lehetőségeinkhez képest legmagasabb technikai eszközökkel szereltük, szem előtt tartva a munkatársak és a páciensek egészségének védelmét. Minden egyes eszköz arra hivatott, hogy működésünket gördülékennyé, egyszerűbbé, ugyanakkor hatékonyabbá tegye. A folyamatos fejlesztések következménye, hogy a növekedésünk és fejlődésünk töretlenül halad előre és könnyen megbirkózunk az előttünk álló megoldandó problémákkal.

A szolgáltatás soha nem válik el az azt körülvevő know-how-tól. A sok éves tapasztalat és elkötelezettség a fogorvosi szakma iránt tette lehetővé, hogy ma a Jenei Fogászat márkanév lett a magyar fogászati piacon és a megbízhatósággal és minőséggel párosítják ezen fogalmat, márkát.

Mindig hosszú távú együttműködésre törekszünk nem csak a pácienseinkkel, hanem az üzleti partnereinkkel egyaránt. Hiszünk abban, hogy egymást erősítve, mindkét fél előrébb jut és sokkal nagyobb fejlődési ívet tud befutni, mintha kizárólag az önös érdekeinket tartanánk szem előtt.

 

Dr. Jenei András