Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Küldetés

A Jenei Fogászat egy olyan egyedülálló brand a magyarországi dental világban, amely arra törekszik, hogy minden egyes páciens számára – legyen az OEP-es finanszírozású vagy magán, gyerek vagy felnőtt – elérhetővé tegye a magánrendelők nyújtotta kényelmet és rendkívül magas szakmai elhivatottsággal szolgáltató orvosok és asszisztenseik elhivatottságát. Hiszünk abban, hogy nem csak jól, hanem magas színvonalon is lehet szolgáltatni. Nincs különbség páciens és páciens között, mivel minden egyes fogászati ellátásra szoruló kliens ugyanolyan fontos számunkra, akiknek a tudásunk legjavát kívánjuk átadni. Nem csak a tüneteket szeretnénk kezelni, hanem a problémát kívánjuk megoldani, megszüntetni.

A Jenei Fogászat tradicionális értékeket valló cég, amely az elmúlt évtizedek tapasztalatait, - amely apáról fiúra szállt - adja tovább a modern és innovatív eszközök segítségével az orvosainak, a mentálhigiénikusok és - természetesen gyógyítások, kezelések révén - a páciensek felé is.

Szeretnénk megszüntetni azt a tévhitet, a fogászatra szomorúan, aggodalmaskodva, idegesen kell eljárni, mivel ott csak rideg várók és vaskalapos fogorvosok várják a pácienseket. Nem törvényszerű, hogy a fogászati kezelések fájjanak, esetleg rosszul legyünk egy-egy kezelés előtt, alatt vagy után.

Rendelőinkben szeretünk mosolygós embereket látni, akik a problémájukra gyors és hatékony megoldásokat szeretnének kapni, hogy a legközelebbi találkozás is felhőtlen tudjon maradni.

Dr. Jenei András