Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Telephely (Üllő,)
Ü
Üllő
2225 Üllő, Kossuth Lajos utca 22.
Telephely (Baracs,)
B
Baracs
2427 Baracs, Táncsics u. 24.
Telephely (Érd,)
ÉB
Érd - Budai út
2030 Érd, Budai út 3. fsz.2.
Telephely (Érd,)
ÉD
Dentálhigiénia - Érd, Budai
2030 Érd, Budai út 3. Fsz. 2.
Telephely (Érd,)
ÉÜ
Hétvégi ügyelet - Érd, Budai
2030 Érd, Budai út 3. fsz.2.
Telephely (Érd,)
ÉF
Érd, Felső utca
2030 Érd, Felső utca 39.
Telephely (Érd,)
ÉF
Érd, Felső utca - Dr. Khazaeiheravi
2030 Érd, Felső utca 39.
Telephely (Mezőfalva,)
M
Mezőfalva
2422 Mezőfalva, Semmelweis u. 1.
Telephely (Ócsa,)
Ó
Ócsa
2364 Ócsa, Szabadság tér 4.
Telephely (Pázmánd,)
P
Pázmánd
2476 Pázmánd, Béke u. 2.
Telephely (Ráckeresztúr,)
R
Ráckeresztúr
2465 Ráckeresztúr, Petőfi Sándor u. 7.
Telephely (Sárosd,)
SH
Sárosd - Hantos
2433 Sárosd, Szabadság tér 3.
Telephely (Előszállás,)
E
Előszállás
2424 Előszállás, Balatoni út 58.
Jenei Fogászat

A Jenei Fogászat 1997-ben kezdte meg működését Budapesten vegyes (felnőtt és gyermek) fogászati rendeléssel, amelynek az egyedüli tulajdonosa Dr. Jenei András, aki második generációs fogorvos családból származik. Az ebben az időben még három főt foglalkoztató egyéni vállalkozás kiváló hatékonysággal és nagyon elégedett klientúra bázissal gyorsan fejlődött, amelynek eredményeképpen egy központi fogászati rendelő létrehozásának szükségessége került napirendre. 2000-ben indult el a gyermek fogászati praxissal üzemelő üllői rendelő, amely a legmodernebb technikával és technológiával van felszerelve, amelynek a szakmai hátterét Dr. Jenei András fogszakorvos biztosítja. A rendelőben és az ügyfélváróban minden a betegek kényelmét szolgálja. A rendelők hangulata, orvosai és az asszisztensek rendkívül barátságosak, segítőkészek. A Jenei Fogászatnál az orvosok kiválasztása nagyon alapos és sokrétű. Mielőtt fogorvosi székhez kerülnek az orvosok, egy hónapot kell dolgozniuk egy másik tapasztalt fogorvos kolléga mellett, majd ezt követően 2 hetet kell dolgozniuk Dr. Jenei András fogszakorvos felügyelete alatt. Az orvosok a legmagasabb követelményeknek is megfelelő szakemberek. Az asszisztensek kiválasztása is nagyon szigorú követelmények szerint történik, akiket nagyon tapasztalt és szakképzett kolléganők tanítanak be. A rendszer alapja, hogy minden munkafolyamat zökkenőmentesen történjen, így a páciensek a legnagyobb figyelmet és a maximálisan elvárható minőségű kezelést kapják.

Szolgáltatásaink
Fogfehérítés
Szájsebészet
Implantáció
Konzerválás
Fogfehérítés
Szájsebészet
Implantáció
Konzerválás
Hírek
Hogyan válasszunk fogkefét?
Hogyan válasszunk fogkefét?
Akár a sarki kisboltból, akár a hipermarketek, drogériák bőséges kínálatából választjuk ki az eszközt a napi fogtisztításhoz, néhány alapszabályt érdemes szem előtt tartani.
Otthoni fogfehérítés kontra professzionális módszerek
Otthoni fogfehérítés kontra professzionális módszerek
Az alapvető tévhit, miszerint a fogfehérítés káros mellékhatásokkal jár, már egy ideje megdőlni látszik. Mára kísérletekkel és klinikai vizsgálatokkal alátámasztott tény: ha szakmai szabályokat marad ...
Fogsor a nyomtatóból?
Fogsor a nyomtatóból?
3D nyomtatási technológia a fogászatban
Fogmegtartó/konzerváló fogászati kezelések. Esztétikai fogászat.
Fogmegtartó/konzerváló fogászati kezelések. Esztétikai fogászat.
Napjainkban az egészséges, csillogó fogsor már nem elérhetetlen kívánság. Ki ne vágyna arra, hogy teli szájjal, bátran mosolyoghasson?
Tapasztalat
T
Tapasztalat
Amikor valakivel találkozunk, az első benyomás meghatározó lehet egy életre, megítélésünket, jövőnket határozhatja meg. Az arc harmóniájának szerves része a fogazat.
Családi környezet
Cs
Családi környezet
Mindenki fél a fogorvosnál. Félelem a fájdalomtól, a kiszolgáltatott helyzettől, és ráadásul még nem is látja a páciens mi történik vele.
Gyermek fogászat
Gy
Gyermek fogászat
1988 óta foglalkozom gyermekfogászattal. Két körzetben 1800 gyermek tartozik a rendelőinkhez. Nehéz és egyben nagyon szép feladat a gyermekek kezelése.