Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Asszisztensek
Pest megye » Üllő
Czakó Erika
Czakó Erika

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus - Üllő, Kossuth Lajos u. 22.

Nagyon szeretek itt dolgozni, a rendelő a második otthonommá, a kollégák és a páciensek pedig családtagjaimmá váltak. Az itt töltött sok év alatt gyakorlatot szereztem a felnőtt és gyermekfogászat területén és belekóstoltam a szájsebészeti és fogszabályozási ellátásba is.

Pest megye » Érd - Budai út
Szabó Erika
Szabó Erika

Fogászati asszisztens - Érd, Budai út 3. Fsz. 2.

A 30 év alatt, amióta fogászati asszisztensként dolgozom, mindig kerestem a szakmai fejlődés és a kihívások lehetőségét. 2015-ben csatlakoztam a Jenei fogászat csapatához. Döntésemet nem bántam meg, hiszen minden nap új és izgalmas feladatokkal nézek szembe. Bátran állíthatom, hogy ez a számomra megfelelő munkahely. Remélem sokáig tudom segíteni orvosainkat és ezáltal vehetek részt a páciensek gyógyításában, hogy elégedetten távozzanak a rendelőnkből.

Pest megye » Dentálhigiénia - Érd, Budai
Rubányi Anna
Rubányi Anna

Vezető asszisztens, dentálhigiénikus - Érd, Budai út 3. Fsz. 2.

A Jenei Fogászati rendelő vezető asszisztenseként és klinikai fogászati higiénikusaként örömmel végzem a mindennapi dentálhigiénikusi feladatokat fogorvosaink mellett, akikkel egy csapatként szépítjük meg pácienseink mosolyát. Nagyszerű érzés részese lenni a folyamatnak, amely során pácienseink visszakapják önbizalmukat, és a fogászati kezelés végeztével ismét magabiztosan, boldogan mosolyogva lépnek ki a fogorvosi rendelő ajtaján.

Pest megye » Érd, Felső utca
Bukóczki Anikó
Bukóczki Anikó

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus - Érd, Felső u. 39-41.

2009 óta dolgozom fogászati asszisztensként. 2010-ben szereztem fogászati asszisztensi, majd 2011-ben klinikai fogászati higiénikus képesítést. Szeretek emberekkel foglalkozni, mosolyogni, az asszisztensi munkát hivatásnak tekintem. Igyekszem a legtöbbet nyújtani, úgy végezni a munkámat, hogy a páciens helyében én is szívesen üljek a fogorvosi székbe. Fontosnak tartom a higiéniát, a precizitást, az orvossal való összehangolt munkát, és a páciensekkel való kommunikációt.

 

Pest megye » Érd, Felső utca - Dr. Khazaeiheravi
Szeder Krisztina
Szeder Krisztina

Fogászati asszisztens - Érd, Felső u. 39-41.

Budapesten a Szentágothai János Egészségügyi Szakközép és Szakiskolában végeztem fogászati asszisztens, majd Klinikai fogászati higiénikusként. 24 évvel ezelőtt „szerettem bele” a fogászati szakmába. Azóta konzerváló fogászaton és felnőtt-gyermek fogszabályzáson segítem az orvosok munkáját. Dentálhigiénikusként nagyon fontos számomra a páciensek rendszeres és helyes szájhigiéniára való biztatása. Folyamatosan felhívom figyelmüket a megelőzés fontosságára.

Felemelő érzés egy őszinte ölelés, ill. egy számomra elkészített rajz.

Pest megye » Ócsa
Fejér megye » Baracs
Fejér megye » Mezőfalva
Zentainé Pap Erika
Zentainé Pap Erika

Fogászati asszisztens - Mezőfalva, Semmelweis u. 1.

16 éve dolgozom fogászati asszisztensként. Legjobb tudásommal igyekszem segíteni az orvosok munkáját. A fogászati kezelések során fontos számomra az odafigyelés, empátia, egy-egy kedves szó, egy mosoly. Ezzel szeretnék segíteni a pácienseknek oldani a félelmet, szorongást, mely sokaknál a legkisebb beavatkozásnál is jelentkezik.

Örömmel tölt el, hogy egy magasan képzett, vidám, kedves csapat tagja lehetek.

Fejér megye » Pázmánd
Fejér megye » Ráckeresztúr
Petrik Tiborné Mária
Petrik Tiborné Mária

Fogászati asszisztens - Ráckeresztúr, Petőfi Sándor u. 7.

Már 24 éve dolgozom fogászati asszisztensként. Ráckeresztúron kezdtük az akkor újonnaninduló fogászati rendeléssel. Kisebb kitérők után visszatérhetek Keresztúrra a Jenei fogászat dinamikus, magasan képzett csapatának köszönhetően. Nagy öröm ez nekem és környezetemnek is, hogy azt csinálhatom amit szeretek és ott ahol legjobban érzem magam.

Fejér megye » Sárosd - Hantos
Fejér megye » Előszállás