Partner program
Ön is fogorvos? Legyen partnerünk! Önnek csak a páciensekkel kell törődnie! A többi a mi dolgunk!
x
Dentálhigiénia - Érd, Budai
Cím: 2030 Érd, Budai út 3. Fsz. 2.
Telefonszám: +36 23 360 406
Mobilszám: +36 20 250 8583
Email cím: dentalhigienikus@jeneifogaszat.hu
GPS koordináták: Szé: 47.377390, H: 18.917830
Dentálhigiénia - Érd, Budai
Nagyobb képért kattintson a fotóra! Nagyobb képért kattintson a fotóra! Nagyobb képért kattintson a fotóra! Nagyobb képért kattintson a fotóra!

Fogászati asszisztens

Rubányi Anna
Rubányi Anna
Páros hét:
Hétfő:
-
Kedd:
14:00 - 20:00
Szerda:
08:00 - 14:00
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Páratlan hét:
Hétfő:
-
Kedd:
14:00 - 20:00
Szerda:
08:00 – 14:00
Csütörtök:
-
Péntek:
-

Bemutatkozás

A Jenei Fogászat 1997-ben kezdte meg működését. Rendelőink száma, fogorvosi csapatunk azóta is folyamatosan bővül. Hiszen sokéves tapasztalatunkat, a fogorvosi szakma iránti magas szakmai elhivatottságunkat, valamint magas színvonalú, minőségi szolgáltatásainkat egyre többen elismerik.

„Tradicionális minőség a mindennapokban.”

Rendelőink mindenkit szeretettel várnak, akik egy magánrendelő családias kényelmét és szolgáltatásait kívánja igénybe venni akár az Országos Egészségpénztár által finanszírozott (tb), akár magánrendelés (önfinanszírozás) kapcsán. Alapvető elvünk, hogy nincs különbség pácienseink között, minden betegünk ugyanolyan fontos számunkra, akiknek a tudásunk legjavát kívánjuk átadni.

Rendelőinkben innovatív, modern fogorvosi eszközöket és a legkorszerűbb, kiváló minőségű, nemzetközileg elismert gyártóktól származó anyagokat alkalmazunk. A rendelőinkben és az ügyfélváróinkban minden a betegek kényelmét szolgálja. Előzetes telefonos bejelentkezés esetén minimális a várakozási idő. A rendelők hangulata, orvosai és asszisztensei rendkívül barátságosak, segítőkészek.

Orvosaink és asszisztenseink tudása a legmagasabb követelményeknek is megfelelő, a fájdalommentes fogászat iránt elkötelezett szakemberek, akik valamennyi fogászati problémára megoldást nyújtanak és mindig arra törekednek, hogy ne csak a tüneteket kezeljék, hanem a problémákat gyorsan és hatékonyan szüntessék meg.

Munkatársaink számára fontos a szakmai megújulás. Szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol új, még hatékonyabb technikákkal ismerkednek meg.

Pácienseinkkel hosszú távú, hatékony együttműködésre törekszünk. Kéréseiket, panaszaikat mindig figyelemmel kísérjük, ezáltal a legmegfelelőbb fogászati ellátásban részesülhetnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, valamint a kezelésekkel kapcsolatos részletes, érthető tájékoztatásra. Fontosnak tartjuk, hogy a pácienseink mindig pontosan tudják, milyen beavatkozásra lesz szükség a kezelés során az egészséges, és szép mosoly elérése érdekében.

DENTÁLHIGIÉNIAI SZAKRENDELÉS

Szájápolási tanácsadás és ellátás 3-99 éves korig.

 • Legfontosabb feladatunk a megelőzés.
 • A legtöbb fogászati probléma megelőzhető helyes fogápolással.
 • A dentálhigiénikusunk komoly időt (legalább 45 percet) szán arra, hogy részletesen és az Ön szájhigiéniés állapotára szabva mondja el és mutassa meg a teendőket.
 • A helyes fogmosási technikát és a fogköztisztító eszközöket mindig alaposan megismertetjük a betegekkel, mert az a tapasztalatunk, hogy sokan nem igazán tudják, hogyan kell helyesen használni őket.
 • Fontos a félévenkénti ellenőrzés/kontroll.
 • Megelőzés mellett fontos feladatunk a fogkő-eltávolítás és polírozás.
 • Szájüregi elváltozások vizsgálata, rákszűrés.
 • Terhes tanácsadás és gondozás.
 • Kisgyermekek fogászati problémáinak megelőzése/prevenciója.
 • Professzionális fogfehérítés a rendelőben.
 • Otthoni fogfehérítés dentálhigiénikusunk segítségével.
Kérdése van? Vagy időpontot szeretne?
Rendelő:
Név*:
Tel.*:
E-mail cím*:
Üzenet:
Ellenőrző kód: